POMOČNIK DIETNEGA KUHARJA

 

Opis del in nalog:

priprava in čiščenje živil; samostojno kuhanje enostavnih jedi; čiščenje delovnih prostorov, posode, delovnih pripomočkov in strojev; urejanje stolov, miz, prtov in solnic v jedilnici; odnašanje odpadkov v ustrezne posode in prostore; pomoč pri strežbi; izvajanje in vzdrževanje sistema HACCP (zagotavljanje varnih jedi); druga dela in naloge po navodilih direktorja ter skladno s potrebami organizacije.

 

Pričakovana znanja in kompetence:

  • stopnja izobrazbe (nižja poklicna šola),
  • 6 mesecev delovnih izkušenj,
  • znanje slovenskega jezika,
  • izpit HACCP,
  • odgovornost, natančnost, osebna urejenost, veselje do dela z ljudmi,
  • sposobnost dela v timu in samostojno.

 

Nudimo:

  • nastop dela takoj,
  • redno plačilo, prijetno delovno okolje in urejene pogoje dela,
  • strokovno izpopolnjevanje in karierni razvoj,
  • plačani dodatki: za popoldansko delo, delo ob nedeljah in praznikih, za znanje italijanskega jezika,
  • brezplačna rehabilitacija v centru – za zaposlene,
  • možnost koriščenja toplih obrokov v centru,
  • nižje cene storitev v baru, kozmetičnem in frizerskem salonu centra – za zaposlene,
  • delovno obleko in obutev,
  • parkirišče pred centrom,
  • neformalna druženja s sodelavci, teambuildinge…

 

Vse kandidatke in kandidate, ki ste v opisu prepoznali novo karierno priložnost vabimo, da nam posredujete svoj življenjepis na: info@center-lucija.si.