POMOČNIK DIETNEGA KUHARJA
Opis del in nalog:
priprava in čiščenje živil; samostojno kuhanje enostavnih jedi; čiščenje delovnih prostorov, posode, delovnih pripomočkov in strojev; urejanje stolov, miz, prtov in solnic v jedilnici; odnašanje odpadkov v ustrezne posode in prostore; pomoč pri strežbi; izvajanje in vzdrževanje sistema HACCP (zagotavljanje varnih jedi); druga dela in naloge po navodilih direktorja ter skladno s potrebami organizacije.
Pričakovana znanja in kompetence:
- stopnja izobrazbe (nižja poklicna šola),
- 6 mesecev delovnih izkušenj,
- znanje slovenskega jezika,
- izpit HACCP,
- odgovornost, natančnost, osebna urejenost, veselje do dela z ljudmi,
- sposobnost dela v timu in samostojno.
Nudimo:
- nastop dela takoj,
- redno plačilo, prijetno delovno okolje in urejene pogoje dela,
- strokovno izpopolnjevanje in karierni razvoj,
- plačani dodatki: za popoldansko delo, delo ob nedeljah in praznikih, za znanje italijanskega jezika,
- brezplačna rehabilitacija v centru – za zaposlene,
- možnost koriščenja toplih obrokov v centru,
- nižje cene storitev v baru, kozmetičnem in frizerskem salonu centra – za zaposlene,
- delovno obleko in obutev,
- parkirišče pred centrom,
- neformalna druženja s sodelavci, teambuildinge…
Vse kandidatke in kandidate, ki ste v opisu prepoznali novo karierno priložnost vabimo, da nam posredujete svoj življenjepis na: info@center-lucija.si.