Pravno obvestilo

//Pravno obvestilo
Pravno obvestilo 2016-05-26T09:32:03+02:00

Omejitev odgovornosti

Izjava o omejitvi odgovornosti

Center za starejše občane d.o.o. vzdržuje to spletno stran, da bi izboljšal dostop javnosti do informacij o svojih storitvah in dejavnostih na splošno. Naš cilj je zagotoviti, da bi bile te informacije pravočasne in točne. Vendar center ne prevzema nikakršne odgovornosti v zvezi z gradivom na tej strani, ki je zgolj informativne narave in nima pravnih posledic. To gradivo:

  • vsebuje zgolj informacije splošnega značaja, ki se ne nanašajo na konkretne okoliščine nobene fizične ali pravne osebe;
  • ni nujno celovito, popolno, točno ali ažurirano;
  • včasih vsebuje povezave na zunanje spletne strani, nad katerimi službe centra nimajo nobenega nadzora in za katere center ne prevzema odgovornosti;
  • niso strokovni ali pravni nasveti oz. zanesljivi odgovori (za konkretne odgovore in nasvete se vselej obrnite na ustrezno službo znotraj centra).

Uporabnike obveščamo tudi, da ne moremo jamčiti, da so elektronska besedila na teh spletnih straneh natančne reprodukcije uradno potrjenih besedil.

Center za starejše občane Lucija, d.o.o. torej ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršno koli škodo, ki bi bila uporabniku spletnega mesta povzročena kot posledica uporabe informacij na spletnem mestu.

Center za starejše občane Lucija, d.o.o. bo z vzdrževanjem vsebin spletnega mesta skušal zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Center za starejše občane Lucija, d.o.o. si pridržujejo pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) brez predhodnega opozorila in ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli posledice takšnih sprememb.

 

Avtorske pravice

Vse informacije in podobe na spletnem mestu so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.

Reproducira se jih lahko izključno v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Na vsaki reprodukciji (kopiranje, reprodukcija, objava, prenos) mora biti kot vir naveden Center za starejše občane Lucija, d.o.o.

 

Varovanje zasebnosti

Center za starejše občane Lucija, d.o.o. se zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta. Zbrane podatke bomo uporabili izključno za izboljšanje uporabe spletnega mesta ter v namene, za katere jih bodo posredovali uporabniki spletnega mesta. Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne bomo uporabljali v druge namene ter jih brez izrecnega dovoljenja uporabnika spletnega mesta ne bomo razkrili tretjim osebam. Storili bomo vse, da vaše osebne podatke zaščitimo pred kakršnimi koli kršitvami in zlorabami.

Center za starejše občane Lucija, d.o.o.

 

Skip to content